Його називають японським хріном. В основі трав'яниста рослина Евтрема. Соус кремової текстури, приємний зелений колір. Надає стравам гостроти та пікантності, обов'язково подається до суші з лососем та крабом, оскільки васабі – природний нейтралізатор патогенної флори.
26 Липня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що не можна робити в аквапарку?
Забороняється проносити до Аквапарку вогнепальну, газову, пневматичну та холодну зброю,…
Як приготувати піцу з листкового тіста швидко та смачно
Яке тісто краще для піци листкове дріжджове чи бездрожжеве?Бездрожжеве тісто…
Що важче за скраплений газ чи повітря?
Зріджений газ (суміш пропану та бутану) важчий за повітря, при…