Що таке чорний ром?

Немає коментарів

Темний ром міцний алкогольний напій, виготовлений із цукрової тростини та витриманий в обпалених бочках із дуба.13-Aug-2021

Чорний ром – напій з меляси, що у свою чергу виготовляється з Демерари та інших видів цукрової тростини. Відрізняється насиченим карамельним ароматом та багатим смаком тропічних фруктів.

Темний ром має складний смаком, В якому домінують нотки сухофруктів, родзинок, карамелі, тютюну. У його ароматі яскраво розкриваються відтінки мигдалю, шоколаду, карамелі та спецій. Виготовляється темний ром за класичною технологією із цукрової тростини шляхом подвійної дистиляції.

Темний (чорний) Витримують його в сильно обпалених дубових бочках, а потім переганяють двічі. В середньому темний витримують не менше 3 років, потім переливають у пляшки без додаткової фільтрації. Як п'ють? Алкоголь такої якості не варто розбавляти газировкою чи содовою.

Пов'язані записи