Якщо печериці дрібні, слід ретельно протерти їх сухою серветкою — мити чи чистити необов'язково. З великих також необхідно прибрати землю, потім розрізати на 2-4 частини і зняти з капелюшків тонку шкірку. Ніжки можна або витерти сухою серветкою. Після цього гриби готові до вживання.
14 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як стати модним критиком
Що потрібно, щоб стати критиком?Почати кар'єру кіно- чи музичного критика…
Як правильно пишеться слово кінчена людина?
Кінчений – правильний варіант написання повного прикметника, пишеться з однією…
Як приготувати вірменський суджух: найсмачніший рецепт
Вірменська кухня славиться своїми вишуканими смаками та різноманітністю страв. Одна…