У напій при приготуванні можна додавати корицю, кардамон, ваніль, гвоздику, імбир, мускатний горіх, запашний перець, лавровий лист, аніс, кмин, бадьян. Додаючи щоразу нові спеції та поєднуючи їх у різних пропорціях, ви досягнете ідеального для вас поєднання та смаку.
11 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як дізнатися чи піде стрижка піксі?
Вам знадобиться лише лінійка та олівець. Встаньте до дзеркала у…
Чим гасити пил?
При гасінні займистого вугілля воду з стволів подавати забороняється, бо…
Чому не можна пити 2 літри води на день?
Якщо випити кілька літрів простої води за кілька годин, то…