Овочі У свіжозаварену локшину сміливо додавайте будь-які овочі – і свіжі, і відварені, і смажені. Тонко нарізані болгарський перець і цибуля, морква, цукіні, томати, спаржа, суцвіття броколі або цвітної капусти, пекінська капуста — з ними доширак стає кориснішим, яскравішим, смачнішим.
8 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна отруїтися селітрою?
Отруїтися селітрою можна як перорально, споживаючи насичені нітратами продукти, а…
Де розташована Вірменія?
Вірменія – країна в Закавказзі (Південний Кавказ) . Розташована на…
Скільки хвилин готувати печінку?
Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за…