Овочі У свіжозаварену локшину сміливо додавайте будь-які овочі – і свіжі, і відварені, і смажені. Тонко нарізані болгарський перець і цибуля, морква, цукіні, томати, спаржа, суцвіття броколі або цвітної капусти, пекінська капуста — з ними доширак стає кориснішим, яскравішим, смачнішим.
8 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно писати рецепт чи рецепт
Як правильно писати немитий?Пропозиції зі словом «немитийПо кутах не висять…
Що потрібно закінчити, щоб стати слідчим?
Професія передбачає вищу юридичну освіту або курси перепідготовки. Слідчий може…
Як зняти храповик на ваз
Як відкрутити болт кріплення шківа коленвала?Можна скористатися стандартними порадами для…