Насіння містить 20 – 26 % білка, має гарні смакові якості, містить 30 % цукру, вітаміни А, С, групи В. Горох – одне з головних джерел рослинного білка для виробництва комбікормів. Овочеві сорти гороху використовують у консервній промисловості (зелений горошок).
30 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому не засвоюється квасоля?
У бобових міститься фітинова кислота, яка не перетравлюється та не…
Як правильно колоти Деносумаб?
Для ін’єкції можна використовувати верхню частину стегна; живіт, за винятком…
Чим краще годувати ракових хворих
Для повноцінного харчування необхідно їсти відварене нежирне м'ясо. Свіжу рибу,…