Існує різниця і в текстурах: брі зазвичай щільніший, ніж камамбер. Аромат і смак: камамбер вирізняється пікантним, трохи грибним смаком. Французький поет і прозаїк Леон-Поль Фарг охарактеризував аромат цього сиру як “запах ніг Бога”. Смак молодого брі дуже м’який і ніжний, але в міру дозрівання він набуває гостроти.Dec 7, 2017
1 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розшифрувати МКЛ?
Міжнародна класифікація хвороб (МКБ-10)».Aug 28, 2018МКЛ-10 — міжнародна класифікація хвороб…
Як швидко зробити лікарняний
Що сказати лікареві, щоб піти на лікарняний?«Друзі радили сказати, що…