Існує різниця і в текстурах: брі зазвичай щільніший, ніж камамбер. Аромат і смак: камамбер вирізняється пікантним, трохи грибним смаком. Французький поет і прозаїк Леон-Поль Фарг охарактеризував аромат цього сиру як “запах ніг Бога”. Смак молодого брі дуже м’який і ніжний, але в міру дозрівання він набуває гостроти.Dec 7, 2017
1 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що спільного для елементів 5 періоду?
Усі елементи цього періоду мають п’ять електронних оболонок . Перші…
Що можна заряджати на MagSafe?
Зарядний пристрій MagSafe призначений для швидкого та ефективного заряджання моделей…
Як часто потрібно робити щеплення від сказу кішці?
Сказ – перше щеплення у 12 тижнів, ревакцинація щорічно. Мікроспорія…