Існує різниця і в текстурах: брі зазвичай щільніший, ніж камамбер. Аромат і смак: камамбер вирізняється пікантним, трохи грибним смаком. Французький поет і прозаїк Леон-Поль Фарг охарактеризував аромат цього сиру як “запах ніг Бога”. Смак молодого брі дуже м’який і ніжний, але в міру дозрівання він набуває гостроти.Dec 7, 2017
1 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що таке тип зварювання MIG MAG?
MIG (Metal Inert Gas) – з використанням інертного газу. MIG…
Скільки посадкових місць у ресторані?
Скільки столів може одночасно обслуговувати офіціант?Зміст:1 Скільки столів може одночасно…
Як правильно зняти переднє крило єті: покрокова інструкція
Якщо вам знадобилося зняти переднє крило єті, це може здатися…