Згідно з діючим ГОСТом, до складу сосисок можуть входити: яловичина, свинина, буйволятина, баранина та субпродукти; яйця та яєчний порошок; молоко або сухе молоко; крохмаль, борошно; сіль, цукор, прянощі; барвники та ароматизатори; консерванти.
10 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна використовувати соняшникову олію для засмаги?
У соняшниковій олії міститься у кілька разів більше вітаміну Е,…
Як правильно свідоцтво про державну реєстрацію
Як перевірити свідоцтво про державну реєстрацію?Реєстр розташований на сайті Росспоживнагляду…
Де мешкають найбільші гризуни у світі?
У прибережних районах річок, озер та боліт Центральної та Південної…