Згідно з діючим ГОСТом, до складу сосисок можуть входити: яловичина, свинина, буйволятина, баранина та субпродукти; яйця та яєчний порошок; молоко або сухе молоко; крохмаль, борошно; сіль, цукор, прянощі; барвники та ароматизатори; консерванти.
10 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як підключити терморегулятор до обігрівача
Як підключити терморегулятор до обігрівача Одні з найпростіших терморегуляторів є…
Хто живе довше за черепаху?
Гігантські черепахи з острова Альдабра на Сейшелах вважаються довготривалими серед…
Чи потрібно промивати чорний рис?
Щоб приготування було швидким, а страва вийшла смачною, необхідно чорний…