Якщо жир конини має рожевий відтінок, значить м'ясо вимочували в марганцівці. для надання йому свіжого вигляду.Aug 9, 2016
Скільки вимочувати конину?
Зміст:
Невеликі шматочки маринувати необхідно 1-2 години, тримати м'ясо краще в холодильнику. Потім конину швидко обсмажують на сковороді, укладають у посуд для запікання і гасять у духовці.
Скільки часу треба варити конину?
М'ясо промиваємо, обробляємо, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту та доводимо до кипіння. Потім шумівкою знімаємо накип, що утворився, зменшуємо вогонь, накриваємо кришечкою і варимо протягом 2 годин.
Як правильно варити м'ясо конини?
Як варити конину
- Мінералку налити в каструлю.
- Коніну помити, зрізати жили, натерти сіллю та перцем, викласти в каструлю з мінералкою, накрити і залишити маринуватися на 2-3 години.
- Викласти конину з мінералки, налити свіжу проточну воду.
- Варити конину 1:00 після закипання, знімаючи піну.
Скільки часу смажити конину?
Нагріваємо сковороду, викладаємо на неї шматки м'яса. Олія нам не потрібна, м'ясо маринувалося в олії, і її буде достатньо. Обсмажуємо кожен шматок приблизно по 4 хвилини з кожного боку.
Як зробити так, щоб м'ясо було м'яким?
Як приготувати м'ясо м'яким та соковитим?
- Вибирайте відповідне м'ясо Найпростіший спосіб приготувати м'ясо м'яким і соковитим – взяти той висівок, який сам по собі є достатньо м'яким. …
- Під дією солі білки денатуруються так само, як і під впливом кислоти. …
- Дайте м'ясу відпочити
May 21, 2018
Чому не можна їсти м'ясо конини?
Коніна не є для юдеїв кошерною їжею, оскільки у коней немає роздвоєних копит, і вони не жуйні тварини.Російські старообрядці також не їдять конину.
Як швидко зварити м'ясо?
М'ясо також звариться швидшеякщо опустити його в киплячу воду, а потім додати в каструлю трохи (1 ст. ложку) соняшникової олії. Солити м'ясо потрібно в кінці варіння, інакше воно стане твердим.