Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим корисна шурпа з баранини
Баранина містить вітаміни групи В, солі калію, кальцію, натрію, магнію,…
Скільки можна випити шампанського вагітної?
Також експерт наголосив, що вагітним краще відмовитися від вживання шампанського…
Чому кішка репетує просто так?
Фізіологічні причини обумовлені почуттям страху, голоду, самотності, збудження та неприйняття.…