Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Кого з героїв можна зарахувати до Мертвих душ?
Чи можна зарахувати Чичикова до Мертвих душ?Зміст:1 Чи можна зарахувати…
Як виправити наркомана?
Чи можна повністю позбутися наркотичної залежності?Зміст:1 Чи можна повністю позбутися…
Що знаходиться всередині мавзолею Ясаві?
На цій території поховано близько двох десятків казахських ханів, зокрема…