Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що означає флуоресцентна емаль?
Спеціальна емаль зі світловідбиваючою здатністю для створення попереджувальних та сигнальних…
Скільки коштує Новий УАЗ Патріот зараз?
У Росії ціна УАЗ Патріот у новому кузові складає 1…
Батут стрибати для чого корисно
активізацію кровообігу організму; тренування органів дихальної системи; покращення роботи кишечника…