Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна використати зіпсоване молоко
Як врятувати зіпсоване молоко?І все ж таки це трапилося: молоко…
Що робити, якщо мазолі: ефективні методи лікування та профілактики
Мазолі – це болісні ущільнення, які утворюються на шкірі внаслідок…
Як зробити шабельник настоянка
Скільки наполягати Шабельник на горілці?Для приготування спиртової настойки треба залити…