– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).
1 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли вважається, що людина алкоголік?
Діагноз алкоголізму ставлять людям, у яких протягом останнього року протягом…
Що не можна робити сьогодні 25 січня?
Вважається, що цього дня заборонено злословити, конфліктувати, з'ясовувати стосунки та…
Як зробити джетпак крафт
Як скрафтити реактивний ранець?Для створення реактивного ранця потрібно:Мідних злитків –…