– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).
1 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як працює відстеження транспорту Яндекс?
«Яндекс. Транспорт» працює так. Кожна машина обладнана пристроями GPS та…
Де розташовані колбочки у вічі?
Колбочки та палички розташовуються на нервовій тканині сітківки ока. Палички…
Як користуватись мультиметром tdm electric
Як користуватись мультиметром для чайників?Як виміряти силу струму мультиметром Приєднайте…