– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).
1 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як відновити фотографії на iPhone: ефективні способи
Айфон – це не просто телефон, це ціла екосистема, яка…
Чим підгодувати китайський лимонник навесні?
У квітні лимонник підгодовують азотним добривом – селітрою. Влітку раз…
Як зняти гроші без картки Ощадбанк
Як зняти гроші без картки в Ощадбанку? Якщо ви забули…