Казеїновий білок потрібно шукати в молочних продуктах: молоці, сирі, кефірі, йогурті, кислому молока, сметані, сирі, сироватці. Найбільша кількість казеїнового білка міститься у молоці кіз та корів. Увага! Казеїн у великій кількості міститься у твердих сортах сиру.
17 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки харчових волокон у куразі?
Рекомендована порція має бути не більше 30 г кураги. Враховуйте,…
Як можна використати зіпсоване молоко
Як врятувати зіпсоване молоко?І все ж таки це трапилося: молоко…
Чому помер Шон Роден?
Шон Роден заперечував усі звинувачення. 6 листопада 2021 року помер…