Де більше білка в яйці чи сирі?

Немає коментарів

У 100 г сиру міститься близько 20 г білка, у той час як у 100 г яєць (у двох великих) – близько 13 г.17 Jan 2020

Саме велике кількість протеїну міститься в яєчних білках, білому м'ясі, сирі, сої, квасолі, горіхах. Ці продукти, багаті на білок, знаходяться у вільному доступі і повністю задовольняють норму споживання, незалежно від цілей.

ПРОДУКТИ З ВИСОКИМ ЗМІСТ БІЛКУ:

Назва продукту Зміст білка у 100 гр Відсоток добової потреби
Молоко сухе нежирне 33.2 гр 47%
Ікра червона зерниста 31.5 гр 45%
Гриби білі сушені 30.3 гр 43%
Пилок (перга, обніжжя) 30 гр 43%

Один із продуктів-лідерів за змістом білка – Це без сумніву сир. Наприклад, у 100 грамах сиру 0% жирності ТМ «Яготинське» міститься 18 грамів білка при енергетичній цінності 94 калорії.

Пов'язані записи