Крохмаль Кукурудзяний або картопляний крохмаль чудово замінює борошно у тортах, пирігах, кексах, печиві. Крохмаль більш в'язкий, тому його потрібно класти у страву в 3 рази менше, ніж якби ви поклали муки.
15 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна після радіос колоти Гіалуронку?
Використовувати філери після Радіес на основі гіалуронової кислоти заборонено протягом…
Як користуватись машинкою для бандажної стрічки відео
Як користуватись машинкою для затягування стрічки?Використання інструменту для затягування стрічки…
Як зробити вихлоп басистим
Як зробити спортивний звук вихлопу?Якими способами можна зробити звук глушника…