Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто така Варя із казкового патруля?
Варя – одна з п'яти чарівниць мультсеріалу «Казковий Патруль». Як…
Що краще робити з молодою
У чому різниця між молодою та старою картоплею?Молода картопля –…
Скільки платитимуть ВПО?
Кому скасують виплати переселенцям?Зміст:1 Кому скасують виплати переселенцям?2 Кому належить…