Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що джерелом дошкільної педагогіки як науки?
Її джерелами є народна педагогіка, релігійна педагогіка, зарубіжна та вітчизняна…
Як відбілити пожовклу білу сорочку в домашніх умовах швидко
Як вивести жовтизну із білої сорочки?Суміш відбілювача з такою ж…
Як зробити права на ланцюжку
Як створити ланцюжок у Sendpulse?Як створити ланцюжокВиберіть тип тригера «Команда»…