Чим кляр відрізняється від панування Вона так само, як і кляр, створює скоринку на продукті, але не еластичну, а більш ламку та хрумку. Для панірування продукт часто занурюють у молоко чи сире яйце, щоб сухарі, пластівці чи борошно краще налипли та покрили продукт.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити ескізи сторінок
Як увімкнути ескізи сторінок?Відкрийте провідник, натисніть у меню "Файл" –…
Як користуватися тональним кремом при жирній шкірі
Тональний засіб має рівномірно лягати і водночас добре перекривати недоліки.…
Скільки всього книг у Кінга?
Видано 60 романів Стівена Кінга, зокрема 7 під псевдонімом Річард…