Дижестив можна порівняти з аперитивом, що подається перед їжею, але дижестив зазвичай міцніший. Існує негласне правило: подавати світлі напої як аперитив, а темні – як дижестив. Зазвичай це коньяк, арманьяк та інші різновиди бренді чи віскі, такі як граппа, кальвадос.
11 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які добрива люблять гладіолуси?
Ґрунт під гладіолуси готують із осені. Кращі ґрунти для них…
Як відмити старе скло?
Під час миття вікон скло може подряпатися, тому важливо використовувати…
Як правильно користуватися котлом і насосом: корисні поради та інструкції
Котел і насос – це два основні компоненти системи опалення,…