Дижестив можна порівняти з аперитивом, що подається перед їжею, але дижестив зазвичай міцніший. Існує негласне правило: подавати світлі напої як аперитив, а темні – як дижестив. Зазвичай це коньяк, арманьяк та інші різновиди бренді чи віскі, такі як граппа, кальвадос.
11 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Яку освіту якщо навчаєшся у 10 класі?
Середнє (повне) загальне Це і є те освіта, яке отримують…
Як солити огірки з аспірином?
Для знищення бактерій і безпосередньо самої консервації продукт тривалий час…
Як проходять квести насправді?
Під час квеста відбувається повне занурення рахунок реквізиту, спецефектів і…