Дижестив можна порівняти з аперитивом, що подається перед їжею, але дижестив зазвичай міцніший. Існує негласне правило: подавати світлі напої як аперитив, а темні – як дижестив. Зазвичай це коньяк, арманьяк та інші різновиди бренді чи віскі, такі як граппа, кальвадос.
11 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зняти тяжкість шлунка після їди
Як прибрати тяжкість у шлунку швидко?Єдиний спосіб позбутися тяжкості та…
Як користуватися читом для самп
Як активувати чит код у САМП?Просто набирайте вибраний код на…
Як можна пофарбувати дитячу кімнату
Який колір краще пофарбувати в дитячу кімнату?Стіни в просторах для…