Шашлик шкідливий, якщо приготувати його надто близько до вугілля, оскільки м'ясо обгорить. Вийде продукт обвуглювання білка – скоринка, що містить канцерогени. Горілу скоринку на м'ясі їсти не рекомендується.
7 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що названо на карті на честь Афанасія Нікітіна?
Відповідь чи рішення1. Афанасій Нікітін – відомий усьому світу Тверський…
Чи можна хлоргексидин на стоматит?
У стоматології хлоргексидин призначають при стоматитах, гінгівітах, запаленнях у порожнині…
Як відбілити пожовклу білу сорочку в домашніх умовах швидко
Як вивести жовтизну із білої сорочки?Суміш відбілювача з такою ж…