Шашлик шкідливий, якщо приготувати його надто близько до вугілля, оскільки м'ясо обгорить. Вийде продукт обвуглювання білка – скоринка, що містить канцерогени. Горілу скоринку на м'ясі їсти не рекомендується.
7 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно підключити вимикач із 3 входами: схеми та інструкції
Вимикач 3 входи – це електровстановлювальний пристрій, який дає змогу…
Скільки коштує Леброн?
ЗМІ: Леброн Джеймс підписав контракт із "Лейкерс" на 154 мільйони…
Як швидко накачати м’язи спини?
Тренування м’язів спини допомагають зменшити напруження. Тренування можуть зменшити стрес…