Якщо заварювати напій занадто довго, чайний фенол, ліпіди, ефірні олії починають спонтанно окислюватися. Це робить напій неароматним, несмачним, знижує поживну цінність напою.
12 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Де видобувають газ?
Найбільшими запасами природного газу володіють: Росія (Уренгойське родовище, Газпром володіє…
Скільки IP адрес максимально може бути у вузла?
Розберемося, чому так швидко закінчилися IP-адреси в інтернет-просторі і що…
Скільки коштує відпочинок у Чорногорії 2021?
Ціни на тури в Чорногорію – 2022місяць7 днів14 днівчервень3300056000липень4700068000серпень4500061000вересень4100064000•Jan 17,…