Рибний суп – Найкорисніший серед супів на бульйоні. Він чудово відновлює сили, тому його рекомендують усім, звичайно, якщо немає алергії на рибу. Також слід бути обережними при порушеннях обміну речовин, подагрі та сечокам'яної хвороби.
Протипоказання та можлива шкода Будь-яка риба – продукт, який може спричинити алергічну реакцію. Обережно слід підходити до вживання бульйону людям похилого віку, оскільки реакції їх організму можуть бути непередбачуваними. При хронічних захворюваннях печінки та нирок вживати рибний бульйон не рекомендується.
Для приготування рибного супу підходить практично будь-яка риба – і річкова, і морська: судак, камбала, тріска, лосось та десятки, навіть сотні інших. Всі інші інгредієнти можу змінюватись: суп можна додавати борошно, різні крупи, овочі, спеції та навіть вино.