М'ясо гусака багате на наступні вітаміни і мінерали: вітамін B6, вітамін PP, фосфор, сірку, мідь, хром, кобальт. М'ясо гусака сприяє регуляції рівня глюкози в крові, синтезу білків та гемоглобіну. М'ясо гусака дуже корисне для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної систем.
17 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно вибрати гострий перець?
Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш…
Як підключити роутер d link до роутера ростелеком
Робиться все дуже просто. Для початку розпакуємо роутер і підключимо…
Яка трава відлякує котів та кішок?
Цими рослинами, як правило, є: евкаліпт, лаванда, розмарин та рута.…