М'ясо гусака багате на наступні вітаміни і мінерали: вітамін B6, вітамін PP, фосфор, сірку, мідь, хром, кобальт. М'ясо гусака сприяє регуляції рівня глюкози в крові, синтезу білків та гемоглобіну. М'ясо гусака дуже корисне для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної систем.
17 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розрахувати кількість нуклеотидів?
РІШЕННЯ: Молекулярну масу ДНК треба розділити на молекулярну масу одного…
Як підключити насос опалення на подачі
Чи можна поставити насос опалення на подачу?і щільність теплоносія у…
Коли потрібно міняти наконечники кермових тяг?
Щоб оцінити ступінь зношування наконечників тяг, потрібно: Встановити автомобіль на…