З какао-бобів отримують какао терте та какао-масло. Після обробки (екстракції) какао-олії – цінного продукту, що використовується в кулінарії та виробництві шоколаду – залишається чиста целюлоза какао-бобів з невеликою залишковою жирністю близько 10%. Це і є какао-порошок.
9 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто за національністю Марадона?
Скільки голів Марадона забив за свою кар'єру?Зміст:1 Скільки голів Марадона…
Як дешевше дістатися до Кейптауна?
Найдешевші квитки пропонують на свої регулярні рейси авіакомпанії Air France…
Який мінімальний наклад книги?
Надрукувати книгу в друкарні тиражем від 20 екземплярів легко. Цей…