З какао-бобів отримують какао терте та какао-масло. Після обробки (екстракції) какао-олії – цінного продукту, що використовується в кулінарії та виробництві шоколаду – залишається чиста целюлоза какао-бобів з невеликою залишковою жирністю близько 10%. Це і є какао-порошок.
9 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто може стати дружиною священика?
Стати дружиною священика (у народі часто кажуть «матінкою») можна лише…
Як розрахувати кількість м’яса на бешбармак?
Скільки кг м’яса потрібно на бешбармак?Зміст:1 Скільки кг м’яса потрібно…
Яка зарплата у кур'єрів WOLT?
У середньому, за попередньої системи оплати, партнери Wolt заробляють 1500-1900…