З какао-бобів отримують какао терте та какао-масло. Після обробки (екстракції) какао-олії – цінного продукту, що використовується в кулінарії та виробництві шоколаду – залишається чиста целюлоза какао-бобів з невеликою залишковою жирністю близько 10%. Це і є какао-порошок.
9 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як увімкнути першу передачу на механіці?
Зупинившись під час підйому на схилі і поставивши машину на…
Куди перенести фото, щоб звільнити пам'ять?
Хмарні сервіси Є кілька поширених сервісів, які можна використовувати для…
Чому достроковий ЄДІ легший за основне?
Чомусь багато хто вважає, що варіанти дострокових ЄДІ легші, але…