З какао-бобів отримують какао терте та какао-масло. Після обробки (екстракції) какао-олії – цінного продукту, що використовується в кулінарії та виробництві шоколаду – залишається чиста целюлоза какао-бобів з невеликою залишковою жирністю близько 10%. Це і є какао-порошок.
9 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки років Валентина Яшина?
10 травня 2022 року стало відомо, що Валентина Тимофіївна померла…
Як правильно фотографувати собак для піару
Як красиво сфотографувати собаку вдома?Найкраще знімати вихованця вдень без яскравого…
Чи потрібно каструвати барана перед вибоєм?
Методи кастрації Їх проведення рекомендується у віці ягняти 2-3 тижні…