Справа в тому, що огірочки стають набагато м'якшими, завдяки чому структура розсольника стає одноріднішою. Їх потрібно подрібнити і обсмажити до появи характерної скоринки на вершковому маслі. Деякі навіть смажать огірки разом з іншими овочами та томатною пастою.
27 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки коренів у есперанто?
Базовий набір слів есперанто було визначено у Першій книзі, опублікованій…
Як зробити деталі на ялинку
Як прикрасити ялинку?Варіантів багато: найпоширеніший сховати «ніжку» у плетеному кошику,…
Чи потрібно прогрівати двигун інжектор?
Чи потрібно прогрівати машину з інжектором?Зміст:1 Чи потрібно прогрівати машину…