Справа в тому, що огірочки стають набагато м'якшими, завдяки чому структура розсольника стає одноріднішою. Їх потрібно подрібнити і обсмажити до появи характерної скоринки на вершковому маслі. Деякі навіть смажать огірки разом з іншими овочами та томатною пастою.
27 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли у людини температура 37?
Для початку важливе: температура 37 ° С абсолютно нормальна. Горезвісні…
Чому кішка після стерилізації продовжує кричати?
Після хірургічного втручання тварина втрачає здатність до розмноження, в організмі…
Як можна вийти з армії за станом здоров’я: докладний посібник
Для багатьох молодих людей служба в армії може стати справжнім…