Щоб приготування було швидким, а страва вийшла смачною, необхідно чорний рис замочити. Найкраще це робити на ніч, так зерна розбухнуть і швидко приготуються. Попередньо рекомендується крупу ретельно промити, щоб рідина стала прозорою, а тільки потім заливати для замочування.
12 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим шкідливий медовий масаж?
Естетична шкода медового масажу полягає в тому, що після неї…
Скільки калорій на 1 шт цибулі?
Цибуля (1 маленький) містить 29 калорій.Feb 4, 2008Скільки калорій у…
Як швидко вивести вошей на довгому волоссі у дитини
Як вичісати вошей з довгого волосся?Якщо у вашої дитини воші,…