Щоб приготування було швидким, а страва вийшла смачною, необхідно чорний рис замочити. Найкраще це робити на ніч, так зерна розбухнуть і швидко приготуються. Попередньо рекомендується крупу ретельно промити, щоб рідина стала прозорою, а тільки потім заливати для замочування.
12 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що називається ультразвуковими хвилями?
Ультразвук звукові хвилі, що мають частоту вище сприймаються людським вухомЯк…
Що спалює більше калорій: ходьба чи їзда на велосипеді?
Поїздки на велосипеді спалюють на 50% більше калорій, ніж найпростіша…
Скільки отримує піший Яндекс кур'єр?
— Загалом зарплата кур'єра залежить від кількості обслужених клієнтів та…