Чи потрібно накривати каструлю після варіння Якщо ваше основне завдання полягає в тому, щоб борщ вийшов насиченого червоного відтінку, то не забувайте про кришку. Вона має щільно прикрити готовий суп. Також не варто ігнорувати й інші хитрощі щодо збереження кольору – томатну пасту, оцет чи лимонний сік.
4 Липня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розрахувати добові у відрядженні в Узбекистані?
Добові витрати виплачуються у розмірі 100 відсотків від встановленої норми…
Скільки годин було у слов’ян?
Тиждень складався з дев’яти днів: понеділок, вівторок, тритейник, четвер, п’ятниця,…
Хто їсть домашніх мурах?
Якщо вважати ворогами тих тварин, які харчуються мурахами, то їх…