Камбала, палтус, тюрбо, морська мова – плоскі риби, які плавають боком, дивляться на світ довкола себе очима, розташованими на темній, «замаскованій» спинці. Завдяки такій формі та правила розбирання у них особливі. 1. Тюрбо чистити від луски не потрібно, достатньо пошкребти її ножем.May 13, 2016
Тушку синьокорого палтуса промийте під проточною водою. Очистіть луску від хвоста до голови: для чищення краще використовувати спеціальний ніж або дрібну тертку. Розріжте тушку вздовж хребта, а потім відокремте філе від кісток за допомогою довгого гострого ножа. Зрізати філе необхідно від хребта до плавців.
Свіжоморожені стейки палтуса 0.6/1 1071.00 руб.кг. Палтус синьокорий с/м 1/ 2 918.00 руб. /кг. Палтус синьокорий охл. 1/ 2 879.00 руб. /кг.
Палтуса солять, коптять, смажать та їдять сирим. Він легко уживається з соусами і різними інгредієнтами: від шпинату до ягід. Важливо лише вибрати правильні пропорції та відточити техніку приготування. Прислухайтеся до порад шеф-кухарів.