З плодів лісової яблуні готують вино, соки, сиропи, оцет яблучний, варять варення. Завдяки великому вмісту пектинових речовин з них роблять мармелад, желе, пастилу, сухий кисіль та ін. Лікарські властивості. З лікувальною метою використовують листя, квіти та плоди лісової яблуні.
19 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Впадають чоботи панчохи що робити
Що зробити, щоб ботфорти не сповзали: простий лайфхак стилістів Стилісти…
Чи можна використовувати яблучний оцет для борщу?
Яблучний оцет – застосування в кулінарії Такий продукт добре підходить…

Скільки кілометрів Воскресенськ?
Скільки км до Воскресенська?Зміст:1 Скільки км до Воскресенська?2 Чим відоме…