З плодів лісової яблуні готують вино, соки, сиропи, оцет яблучний, варять варення. Завдяки великому вмісту пектинових речовин з них роблять мармелад, желе, пастилу, сухий кисіль та ін. Лікарські властивості. З лікувальною метою використовують листя, квіти та плоди лісової яблуні.
19 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто підлягає призову на військову службу з мобілізації?
Призову на військову службу з мобілізації підлягають громадяни, які перебувають…
Як можна продати неприватизовану кімнату у квартирі
Ні, продати неприватизовану квартиру неможливо. Житлове приміщення надається у користування…
Пошкоджено корінь зуба що робити
Пошкоджене коріння зуба припускають негайне лікування у стоматолога, головним завданням…