У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як випрати джинси що б вони сіли?
Як випрати нові джинси щоб вони сіли?Зміст:1 Як випрати нові…
Як підключити wifi до lan роутера
Для цього вставте один кінець мережного кабелю в будь-який LAN-порт…
Що робити з інформацією інформатика
Що може робити людина з інформацією?Людина постійно виконує з інформацією…