У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно писати осетинці чи осетини
Етнонім Етнонім «осетини» є похідним від назви «Осетія», яка російською…
Як швидко відростити вії з касторовою олією?
Умитися теплою водою, просушити обличчя рушником. Потім за допомогою щіточки…
Харчування далекобійників у дорозі: здорові звички та поради
Далекобійники – це люди, чия праця пов’язана з постійними дорожніми…