У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розподіляються витрати на весілля?
За весілля платять наречений та наречена Так само, як і…
Як зробити ipod shuffle
Як увімкнути Apple iPod shuffle?(зелене підсвічування перемикача вказує на те,…
Які можливості надає Dropbox?
Навіщо Dropbox?Зміст:1 Навіщо Dropbox?2 Що таке сервіс Dropbox?3 Що буде…