У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які ліцензії необхідні для відкриття магазину одягу?
Крім свідоцтва про реєстрацію ІП та договору оренди, знадобляться ще:Документ…
Як підключити скарт до дзвіночків
Роз'єм SCART Купуємо перехідник скарт-тюльпани та шнур тюльпан-тюльпан. Перехідник підключаємо…
Як можна передбачити вулкан
Чи можна передбачити виверження вулкана?Чи можна передбачити виверження вулкана? Група…