У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що не можна робити наступного дня після похорону?
На наступний день після похорон правильним вважається прийти на могилу…
Чим допомагає Мелаксен?
Сприяє нормалізації нічного сну: прискорює засинання, покращує якість сну, знижує…
Чим годувати шпіца щоб шерсть була красива?
Що потрібно давати Шпіцу для шерсті?Зміст:1 Що потрібно давати Шпіцу…