У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Домовик лякає кота що робити
Як кішки реагують на будинкового?Не кішка вибирає будинкового, а будинкову…
Що приготувати на стіл на викуп нареченої?
Ось деякі цікаві задуми: забити цвях лише одним ударом інструменту,…
Що має містити перша частина заявки на участь у електронному конкурсі?
Зразок першої частини заявки на участь в електронному аукціон з…