Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією і їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають у різні салати та холодні страви – вона надає їм свіжості та невеликої гіркуватості.
18 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які продукти поєднуються з качкою?
Що подати на гарнір до качки?Зміст:1 Що подати на гарнір…
Чи потрібно міняти власника в електронному ПТС?
Після переходу на нову систему у 2020 році кожен продавець…
Нячанг чи паттайя що краще
Пляжі Тут однозначно краще Нячанг, ніж Паттайя. Пляжі ширші та…