Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією і їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають у різні салати та холодні страви – вона надає їм свіжості та невеликої гіркуватості.
18 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Навіщо собаки стоять у замку?
Це еволюційно виправданий процес, необхідний гарантії зачаття. Серед заводчиків набув…
Який висоти потрібний матрац для новонародженого?
Якої товщини має бути матрац Стандартна висота дитячої моделі варіюється…
На якому місці Естонія за освітою?
Освітня система в Естонії займає п'яте місце у світі –…