Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією і їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають у різні салати та холодні страви – вона надає їм свіжості та невеликої гіркуватості.
18 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Навіщо потрібен відросток у горлі?
Функція Язичок відіграє найважливішу роль у формуванні звуків мови, зокрема,…
Як часто проводиться СОУТ у ДНЗ?
Як часто потрібно проводити СОУТ? В усіх організаціях – не…
Яка кількість шкіл у Києві?
Мережа загальноосвітніх навчальних закладів Києва складається з 491 установи, в…