Найкраще вживати зелену редьку у свіжому вигляді. Її зазвичай труть на тертці або ріжуть тонкими скибочками. Редьку заправляють олією і їдять у чистому вигляді. Також зелену редьку додають у різні салати та холодні страви – вона надає їм свіжості та невеликої гіркуватості.
18 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Яку їжу можна їсти після отруєння?
При харчовому отруєння заборонені такі продукти як: Пряні, смажені, гострі,…
Які діагнози входять до ГКС?
Гострі коронарні синдроми (ГКС) є загостренням стабільного перебігу ішемічної хвороби…
Бісептол чи антибіотик що краще дитині
Що краще Бісептол чи антибіотик?Як видно, обидва препарати відносяться до…