Чи можна пити абсент із кока колою?

Немає коментарів

Ніколи не змішуйте абсент із кока-колою, соком і взагалі чимось солодко-прохолодним. Ідеальний компаньйон – вода. 3. Не нехтуйте традиційним способом подачі (absinthe fountain, як називають його в більшості барів планети).Jan 19, 2012

Чим краще розбавляти абсент?

Щоб зменшити фортецю та гіркоту абсенту, його можна розбавити колою, апельсиновим, ананасовим чи лимонним соком, а також тоніком, лимонадом, спрайтом чи іншими напоями.

Як правильно пити абсент підпалюючи?

У келих наливається на одну чверть абсент, в ньому просочується шматочок цукру. На краї келиха встановлюється ложка, у неї кладуть просочений алкоголем цукор і підпалюють. Він горить рівним гарним полум'ям, а розплавлена ​​карамель стікає у келих. Милуватися цим процесом рекомендують не більше однієї хвилини.

Який ефект від абсенту?

Ефект від вживання абсенту може бути найрізноманітніший: спокійне розслаблення, незвичайна бадьорість, ейфорія, раптовий сміх, агресія, галюцинації, порушення зору, зміна кольорів. Він сформував символізм, сюрреалізм, модернізм, імпресіонізм, постімпресіонізм та кубізм.

Як пити абсент російською?

На дно келиха заливається одна частина абсентузверху встановлюється ложечка зі шматочком рафінаду. На ложку з цукром тонким струмком наливають холодну воду, поки він не розчиниться. Напій стає каламутно-зеленим і м'якшим на смак. По-російською.

Як розвести абсент?

Він полягає лише в гарному розведенні абсенту холодною водою. Для цього у великий келих поміщають чарку з абсентом і починають вливати до нього холодну воду. Коли в маленькій чарці залишиться лише вода, напій готовий.Перед вживанням бажано перелити в порожній келих.

Як пити абсент із яблучним соком?

Яблучний сік – 200 мл. Склянка: Long/Highball glass. Покладіть кілька шматочків льоду в склянку. Налийте абсент "Натюрель", потім яблучний сік.

Як пити абсент із шампанським?

"Налийте ковток абсенту в келих для шампанського. Додати крижане шампанське і зачекайте, поки напій не помутніє", – радив Хемінгуей. Більш точний рецепт такий. У келих флейта наливаємо 45 мл абсенту, заливаємо 140 мл холодного брюта, п'ємо не поспішаючи.

Пов'язані записи