Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як називаються великі бабки?
Коромисла вважаються найшвидшими зі бабок та одними з найбільших. Найбільшого…
Скільки людей навчається у Кубгму?
Широко застосовуються інформаційні технології, мультимедійне обладнання, інтернет. На даний момент…
Чи можна продати ділянку з обтяженням ст 56?
Наприклад, вам може бути заборонено: Будувати на ділянці комерційні або…