Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Звідки з'явилися перші рептилії?
Перші рептилії з'явилися на планеті близько (280) мільйонів років тому.…
Як правильно писати заплановано чи заплановано
Відповідь довідкової служби російської мови Правильно: заплановано листопад.Як пишеться заплановано?У…
Скільки букв і скільки звуків у слові ябеда?
Фонетичний розбір: ябеда Число букв і звуків: На основі зробленого…