Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто що робить із солярисом
Що трапилося з Харі в Солярісі?Кельвіну Океан посилає його дев'ятнадцятирічну…
Скільки років пісні Я люблю тебе до сліз?
Понад 15 років композиція займає відокремлене місце як у серцях…
Що сталося з солдатом, який розстріляв своїх товаришів по службі?
Що стало з терміновик розстріляв товаришів по службі?Зміст:1 Що стало…