Ви можете їсти їх як сирими, так і смаженими. При правильній тепловій обробці гарбузове насіння корисне так само, як і сире. Більше того, обсмажування допомагає збільшити кількість антиоксидантів у цьому продукті. Насіння містить залізо, мінерал, важливий для функції еритроцитів, а також калій, фосфор, цинк та магній.
12 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які найефективніші очні краплі від катаракти?
Візомітин (2)Каталін (1)Офтан (1)Таурін (7)Тауфон (2)Офтаринт (1)Таустін (1)Які ліки призначаються…
Чому яблуко краще ніж
Навіщо корисно їсти яблука?Яблука містять ряд вітамінів і мікроелементів, що…