— Справді, виробники локшини «Доширак» попередили нас про те, що з технічних причин на заводі зупинили виробничі лінії, – каже Дмитро Болотов. — Постачання локшини цієї марки протягом кількох місяців будуть здійснюватися не в повному обсязі. Sep 30, 2021
До очевидних мінусів цього продукту можна віднести надлишок натрію, який у нормі необхідний для нормального функціонування нашого організму, але у великих кількостях він загрожує підвищеним ризиком раку шлунка, хвороб серця та інсульту.
Виробництво Локшина виробляється на підприємстві компанії у селищі радгоспу «Раменське» і, з 2010 року, – на другій фабриці під Рязанню.
Зовсім ні ніякого «Доширака» у службі доставки «Самокат». Там також підтверджують перебої та пов'язують їх із модернізацією заводу. «У деяких дарксторах у Петербурзі ще залишилися останні одиниці товару, але проблеми з постачанням і справді є.