Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У чому жінка має ходити до церкви?
Жінкам, дівчатам і дівчаткам при відвідуванні храмів прийнято вдягати спідниці,…
Скільки коштує зробити паркетну підлогу?
Як зробити замовленняПослугиЦінаУкладання паркету палубою або ялинкою790 руб./м2Укладання паркету палубою…