Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто з птахів уміє плавати?
пеліканоподібні (Pelecaniformes) пінгвіноподібні (Sphenisciformes) деякі журавлеподібні (Gruiformes), наприклад лисуха деякі…
Скільки кінських сил у двигуні ЯМЗ-236?
Екологія.ПоказникЗначенняНомінальна потужність, брутто, кВт (к.с.)169 (230)Номінальна частота обертання, хв-12100Максимальний крутний…