Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як довго триває Передагонія?
Передагонія може тривати достатньо довго – До доби і більше,…
Скільки грамів у 1 трикутнику сиру Хохланд?
1 трикутник (17,5 г) містить 33 калорій.Mar 27, 2015Скільки калорій…
Як пити валеріанку від стресу?
Разова доза – 20-30 крапель на 1/4 склянки води. Приймають…