Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що потрібно робити із весільним короваєм?
Вони можуть з'їсти його або віднести додому і поділитися з…
Що таке вар у квітів?
Варієгатність – це відхилення від норми, такі рослини ослаблені проти…
Як оновити ibox combo f5 signature через телефон
Як оновити навігатор IBOX?Включаємо встановлену програму на ПК та приєднуємо…