Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як швидко і легко почистити окуня від луски
Окунь – це одна з найпопулярніших риб, яку можна зловити…
Як швидко завагітніти близнюками
Найчастіше двійнята з'являються на світ на 34-36 тижні. вагітності. Набагато…
Як наслідок Що це таке?
Що є наслідком?Зміст:1 Що є наслідком?2 Що таке слідство простими…