Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що буде, якщо з'їсти багато білка за раз?
Кінцевою метою нашого організму є підтримання його здоров'я. Якщо ви…
Де народилася Ярослава Дегтярьова?
При цьому в персональних акаунтах Дегтярьової зустрічаються натяки на наявність…
Чим лікувати халязіон на початковій стадії?
Лікар-офтальмолог проводить місцеву анестезію місця операції (у зоні поруч із…