Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно солити картоплю при варінні?
Коли солити варений картопля? Варений картопля потрібна солити відразу після…
Який ресурс двигуна Деу Матіз?
Ресурс двигуна біля 150 тис. км.Dec 29, 2021пробіг підходить до…
Яка річниця весілля 5?
5 років спільного життя у шлюбі називається дерев'яним весіллям.Як же…