– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Для чого потрібен Міст для тіла Вікторія Сікрет?
Міст для тіла Вікторії Сікрет – це унікальний засіб, здатний…
Хто і коли заснував Оренбург?
Неплюєв. 19 (30) квітня 1743 року Оренбург був закладений втретє,…
Як відрізнити диск з металу від болгарки?
Серед алмазних дисків є моделі, призначені для сухого різу. Щоб…