– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Звідки брати жири у їжі?
молочні продукти багаті на насичені жири: молоко, сир, насичені жири…
Як правильно знижувати швидкість на механіці
Для зниження швидкості натисніть зчеплення, відпустіть газ, зробіть перемикання швидкості,…
Як дізнатися скільки коренів у зубі?
Визначити скільки коренів у зуба можна тільки за допомогою рентгенівського…