– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки секунд людина писає?
Скільки разів на день писати нормально?Зміст:1 Скільки разів на день…
Скільки часу потрібно варити буряки: рекомендації і поради
Як довго варять бурякиЗміст:1 Як довго варять буряки1.1 Рекомендації по…
Скільки навчається на гастроентеролога?
Усі вузи для гастроентерологів та інших майбутніх лікарів передбачають лише…