– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як швидко позбутися синця на столітті
Приклади до синця холодний компрес, але не тримай його довше…
Скільки магазинів Спар у світі?
SPAR – це найбільша у світі мережа супермаркетів, що складається…
Як інакше називається біг на довгі дистанції?
Біг на довгі дистанції (стаєрський)Oct 27, 2021Як називається біг на…