– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна пити каву з топленим молоком?
Зате було це топлене молоко. Я зважилася додати його до…
Які аналізи потрібно здавати щороку жінці?
Які аналізи слід здати для жіночого здоров'я?Зміст:1 Які аналізи слід…
Який зріст у Джозефа Джостара?
Скільки см у ДжоДжо?Зміст:1 Скільки см у ДжоДжо?2 Хто вбив…