– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як вставляти смайлики?
У Символ діалогове вікно, натисніть Символи Вкладка, а потім виберіть…
Які проблеми зі здоров'ям у альбіносів?
Альбінізм пов'язаний з низкою дефектів зору, таких як світлобоязнь, ністагм…
Скільки заробляє інженер-фізик?
66200.0 руб. – середня зарплатня для 'інженер-фізик' (Росія). Середня зарплата…