– Молекули білка об'єднуються, зв'язуються між собою та ущільнюють структуру, яка стає більш твердою та грубою, що призводить до зачерснення хліба. Поки продукт охолоджується, а структура його ущільнюється, краще не різати, щоб він не пом'явся. – Молекули крохмалю теж поєднуються і ущільнюються.
5 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки часу триває МРТ з контрастом?
Саме обстеження займає від 20 до 60 хвилин і залежить…
Чим відрізняється 6600 від 6600 XT?
У RX 6600 уріжуть кількість блоків растеризації та тесселяції, а…
Як обійти обмеження Тімвівер?
а) У Windows x86, для Teamviewer версії [X], запустіть regedit.exe,…