Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи потрібно мити обличчя після тоніка?
Тонізація це необхідний етап у догляді за шкірою. Спочатку йде…
Що більше 75B чи 75C?
Що означає 75 у бюстгальтері?Зміст:1 Що означає 75 у бюстгальтері?2…
Хто був при владі після Сталіна?
Список президентівПрезидентствоІм'я, по батькові, прізвище (роки життя)№Термін31Дмитро Анатолійович Медведєв (нар.…