Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді, оскільки при цьому воно залишається холодним, не втрачає свіжості та одночасно розморожується. Якщо шматок м'яса досить великий, і ви маєте достатній час, найкраще розморожувати його в холодильнику.
9 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Bitlocker windows як зняти
Вимкніть BitLocker Вкажіть у пошуковому рядку Windows [Керування BitLocker] ①,…
Чи можна залишитися у Великій Британії?
Імміграція до Англії доступна такими способами:Як інвестор.За робочим дозволом.За допомогою…
Чи можна змішати сечовину із залізним купоросом?
✅ Чи можна сечовину змішати із залізним купоросом? Можна, але…