Глютен небезпечний тим, що може спричинити алергію. Потрапляючи разом із їжею в ШКТ, речовина розпадається на фракції. Одну з них, зокрема гліадин, імунна система сприймає як чужорідний білок – і виробляє у відповідь імунні комплекси, які ушкоджують стінки кишечника.
3 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити виріб весняний з листя
Які вироби можна зробити з листя своїми руками?Можливі варіанти виробів…
Що може КФГ?
Члени КФГ можуть зареєструвати фермерське господарство як юридичну особу. Фермерська…
Скільки важить звичайна біла хмара?
За розрахунками вчених, хмари важать від 10-20 т (маленька біла…