Глютен небезпечний тим, що може спричинити алергію. Потрапляючи разом із їжею в ШКТ, речовина розпадається на фракції. Одну з них, зокрема гліадин, імунна система сприймає як чужорідний білок – і виробляє у відповідь імунні комплекси, які ушкоджують стінки кишечника.
3 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки часу потрібно варити буряки: рекомендації і поради
Як довго варять бурякиЗміст:1 Як довго варять буряки1.1 Рекомендації по…
Що означає відстрочення армії?
Відстрочка від армії – це законне тимчасове звільнення від призову…
Що буде якщо залити масло з терміном придатності, що минув?
Найголовніша – з часом мастило починає втрачати свої властивості. В…