Основна функція маринованого імбиру в японській кухні – не дати смакам різних ролів змішатись. Пекучий свіжий смак, який залишається в роті після кількох скибочок імбиру, допомагає вашим рецепторам очиститися від присмаку попереднього ролі і повністю відчути смак наступного.
25 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У якому році вийшов 9 айфон?
3 листопада 2017 року Передзамовлення пристрою відкрилося 27 жовтня 2017…
Коли робити стяжку підлоги
Найбільш оптимальними та комфортними місяцями для робіт з влаштування напівсухих…
Що у свинині не жирне?
Багато господинь, стикаючись із визначенням “нежирна свинина”, задаються питанням, яка…