Основна функція маринованого імбиру в японській кухні – не дати смакам різних ролів змішатись. Пекучий свіжий смак, який залишається в роті після кількох скибочок імбиру, допомагає вашим рецепторам очиститися від присмаку попереднього ролі і повністю відчути смак наступного.
25 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Де і як зберігати парфуми?
Правильне зберігання парфумів передбачає їх розташування далеко від прямих сонячних…
Чому яблуко краще ніж
Навіщо корисно їсти яблука?Яблука містять ряд вітамінів і мікроелементів, що…
Які таблетки пити за невралгії трійчастого нерва?
Зазвичай призначають карбамазепін (фінлепсин), ефективність якого при лікуванні тригемінальної невралгії…