Основна функція маринованого імбиру в японській кухні – не дати смакам різних ролів змішатись. Пекучий свіжий смак, який залишається в роті після кількох скибочок імбиру, допомагає вашим рецепторам очиститися від присмаку попереднього ролі і повністю відчути смак наступного.
25 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що буде, якщо пити молоко з непереносимістю лактози?
Люди з непереносимістю лактози нездатні повністю перетравлювати лактозу у молоці.…
Який мед отруйний?
Найчастіше отруйним називають саме мед, що містить грейанотоксини (зібраний з…
Що потрібно пити при зневодненні організму?
Лікування зневоднення організму Для цього застосовують водно-сольові розчини. Ефективно використовувати…