Скільки за часом варити морс з обліпихи?

Немає коментарів

Чим корисний морс з обліпихи?

Щоб дізнатися, чим корисний обліпиховий морс, варто зазирнути в його хімічний склад. У ньому зосереджений цілий “букет” життєво важливих речовин, а саме: Вітаміни груп А, В, К, Р, F, С і Е. Деякі з них відповідають за стан шкіри та структуру волосся, а інші – за обмін речовин і діяльність нервової системи.

Для чого потрібно пити обліпиховий сік?

Обліпиховий сік здебільшого володіє антиоксидантною дією через високий вміст вітаміну С і токоферолів, каротиноїдів і флавоноїдів (120-1000 mg/100 g). Завдяки наявності цих речовин має антиоксидантні та протиракові властивості.

Як використовувати заморожені ягоди обліпихи?

На зиму обліпиху можна заморозити, щоб зберегти максимум вітамінів у цій ягоді, адже під час термічної обробки (нагрівання, приготування варення) більшість вітамінів гине. А в зимові дні легко можна робити із замороженої обліпихи компоти, тішачи себе і своїх дітей смачним і корисним напоєм.

Які корисні властивості обліпихи?

Її плоди багаті на вітаміни – А, С, Н, РР, Е, В1, В2, В3, В6, В9; цукри, білкові та дубильні речовини, пектини, органічні кислоти, фітонциди. Ягоди також містять мікро- і макроелементи: залізо, кальцій, магній, натрій, калій, фосфор. У корі обліпихи міститься серотонін – “гормон щастя”.

Чи можна пити обліпиховий чай щодня?

Тож якщо щодня пити чашку обліпихового чаю, можна сміливо попрощатися з дрібними прищиками та почервоніннями. А, В і С, Омега-3, Омега-6 та інші – ця ягода містить усі вітаміни та мікроелементи, необхідні нашому імунітету в холодну пору року.

Кому не можна пити обліпиховий чай?

З великим задоволенням поспішаємо вам повідомити, що жодних протипоказань для вживання обліпихового чаю просто немає. Єдине, що може завадити вам насолодитися сповна цим унікальним напоєм – це індивідуальна непереносимість компонентів.

Що буде якщо пити обліпиховий сік?

Завдяки вмісту вітамінів Р і Е напій благотворно впливає на роботу ендокринної системи. У соку міститься бурштинова кислота, вживання напою сприяє зниженню тиску. У разі хвороб печінки, атеросклерозу судин і порушень у роботі нервової системи вживання напою теж потрібне.

Пов'язані записи