Зберігання продуктів, що швидко псуються, допускається при температурі +4 °С (±2 °С). Для таких продуктів створюють умови зберігання, за яких вони зберігають харчову цінність та безпечні для людини протягом встановленого терміну придатності.
29 Березня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто грав у ролі Алдар Косе?
«Алдар–Косе»(телесеріал, 16 серій, 2011), у головній ролі Даурен Сергазін.Шакен АймановБезбородий…
Як користуватись мультиметром mas 830
Як користуватись мультиметром для чайників?Як виміряти силу струму мультиметром Приєднайте…
Які питання можна поставити гематологу?
Що ви дізнаєтесьЩо лікує лікар-гематолог?Чому розвиваються анемії та наскільки вони…