Які смаки тортів?

Немає коментарів

Виходячи з цього, торти бувають:

  • шоколадні;
  • фруктові;
  • ягідні;
  • йогуртові;
  • сметанні;
  • горіхові;
  • мусові і т.д.

Начинки для тортів

  • Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
  • Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
  • Мокко (кавова) …
  • Йогуртова …
  • Зметанна …
  • Тірамісу …
  • Тірамісу полунична.
  • Сирна

Похожі

Топ-10 найпопулярніших у світі тортів Десерти, які стали легендами

  • Легендарний торт «Пташине молоко» / Польща, 1930-ті
  • Мигдальний «Естерхазі» / Угорщина, 1846 рік.
  • Кавовий «Тірамісу» / Італія, 1971 рік.
  • Вишневий «Шварцвальд» або «Чорний ліс» / Німеччина, 1930-ті роки.
  • Шоколадно-карамельний «Добош» / Угорщина, 1885 рік.

Пов'язані записи