Виходячи з цього, торти бувають:
- шоколадні;
- фруктові;
- ягідні;
- йогуртові;
- сметанні;
- горіхові;
- мусові і т.д.
Начинки для тортів
- Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
- Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
- Мокко (кавова) …
- Йогуртова …
- Зметанна …
- Тірамісу …
- Тірамісу полунична.
- Сирна
Похожі
Топ-10 найпопулярніших у світі тортів Десерти, які стали легендами
- Легендарний торт «Пташине молоко» / Польща, 1930-ті
- Мигдальний «Естерхазі» / Угорщина, 1846 рік.
- Кавовий «Тірамісу» / Італія, 1971 рік.
- Вишневий «Шварцвальд» або «Чорний ліс» / Німеччина, 1930-ті роки.
- Шоколадно-карамельний «Добош» / Угорщина, 1885 рік.