Зелені чаї в основному проходять тільки процес сушіння, а ось чорний має тривалий процес ферментації. Найчастіше цей процес полягає у випаровуванні вологи з листя, потім відбувається окислення, в процесі якого відбувається ферментація. Це процес перетворення структури чайного листа.
12 Березня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як дістатися до Лоо?
Доїхати можна електричкою, автобусом, маршруткою, на таксі або трансфером. Поїздка…
Яка кількість бар’єрів встановлюється на дистанції 60 метрів?
Являє собою біг на 60 метрів із п’ятьма бар’єрами.Біг на…
Який вітамін Д потрібно приймати дорослим?
Який вітамін Д краще для дорослих?Зміст:1 Який вітамін Д краще…