Зелені чаї в основному проходять тільки процес сушіння, а ось чорний має тривалий процес ферментації. Найчастіше цей процес полягає у випаровуванні вологи з листя, потім відбувається окислення, в процесі якого відбувається ферментація. Це процес перетворення структури чайного листа.
12 Березня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як стати божевільним коханцем
Навіщо чоловік заводить коханку?Чоловік починає шукати нові джерела для задоволень…
Чим корисне сало і чим воно шкідливе для
— Сало багате вітамінами А, Е, мінеральними речовинами (калій, фосфор,…
Чому грудень не десять місяців?
December, Decembris, від лат. decem – десять) – дванадцятий місяць…