Зелені чаї в основному проходять тільки процес сушіння, а ось чорний має тривалий процес ферментації. Найчастіше цей процес полягає у випаровуванні вологи з листя, потім відбувається окислення, в процесі якого відбувається ферментація. Це процес перетворення структури чайного листа.
12 Березня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити нескінченний млинець у доті
Як закликати нейтрального крипу?Якщо приписати в кінці команди neutral, наприклад…
Навіщо корисний варений Буряк?
Варений буряк позитивно впливає на кровоносну систему. З найдавніших часів…
Яка мінеральна вода для вмивання?
Рекомендується використовувати саме газовану воду для вмиванняТак вона дуже наближена…