Categories: Відповіді

Як готувати спаржу зелену на сковороді?

Залежно від способу варіння, зеленій знадобиться від 2 до 10 хвилин, а білій – від 10 до 20 хвилин. А ще впливає товщина паростків: чим вони тонші, тим менше потрібно часу. Щоб перевірити, візьміть виделку або зубочистку і проколіть спаржу. Якщо вона м’яка, значить, готова.

У сковороді розплавити вершкове масло, додати ложку олії, закинути часник. Злити зі спаржі воду і одразу ж закинути її в сковороду . Смажимо кілька хвилин на середньо-великому вогні, акуратно струшуючи сковороду, перевертаючи тим самим стебла спаржі. Подавати, полив соком лимона.

Як їсти спаржу?

  1. Можна її їсти руками, але поруч має стояти мисочка з водою. …
  2. Добре приготовану спаржу можна їсти також однією виделкою. …
  3. У разі, якщо разом зі спаржею подаються добавки, такі як, наприклад, пармська шинка, характерна для італійської кухні, можна використовувати також і ніж.
admin

Recent Posts

Проксі та їх використання

Проксі-сервери стали важливою частиною сучасної інтернет-інфраструктури. Це інструменти, які виступають посередниками між користувачем та ресурсами…

1 годину ago

Дрип-кофе: что это и какие его особенности?

Дрип-кофе – это один из самых удобных и популярных способов приготовления кофе в домашних условиях.…

19 години ago

Тонометри автоматичні

Тонометри автоматичні: огляд популярних моделей і рекомендації щодо вибору Контроль артеріального тиску — це один…

21 годину ago

Котли з плитою, чому такі важливі в Україні у 2024 р?

Котли з плитою стали важливими в Україні у 2024 році через кілька ключових причин, які…

21 годину ago

Цегла та її марки міцності: Що потрібно знати перед будівництвом?

Міцність цегли є одним із найважливіших параметрів, що впливають на надійність і довговічність будівлі. Вибір…

21 годину ago

Переваги електричних навантажувачів: екологічність і ефективність

Електричні навантажувачі стають все більш популярними у світі логістики та складського господарства завдяки своїм численним…

21 годину ago