Якщо йдеться про Amontillado, Oloroso і Palo Cortado, то їхню міцність доводять до 17-18 градусів. Але її вже дріжджі не витримують, гинуть і випадають в осад, на якому напій згодом і витримують у дубових діжках.Aug 28, 2017
Якщо йдеться про Amontillado, Oloroso і Palo Cortado, то їхню міцність доводять до 17-18 градусів. Але її вже дріжджі не витримують, гинуть і випадають в осад, на якому напій згодом і витримують у дубових діжках.Aug 28, 2017
Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…
Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…
Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…
Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…
Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…
Світ літератури змінюється, і сьогодні книга перестала бути лише художнім твором чи науковою працею. Вона…