Суд у Білорусі засудив бійця ММА, чемпіона світу з тайського боксу та кікбоксингу Олексія Кудіна до двох з половиною років колонії суворого режиму. Про це повідомляє правозахисний центр "Весна". Його визнали винним у спротиві міліції із застосуванням насильства. Практично всі свідки у суді були співробітниками міліції.Aug 11, 2021
Скільки дали кудині?
Зміст:
2 ст. 363 КК РБ (Опір співробітнику органів внутрішніх справ або іншій особі, яка охороняє громадський порядок, пов'язаний із застосуванням насильства або з загрозою його застосування) та призначив йому два з половиною роки колонії загального режиму.
Скільки дітей у Кудіна?
Олексій — багаторазовий чемпіон світу з кікбоксингу та тайського боксу. Нещодавно його засудили до 2,5 року колонії за спротив працівникам міліції під час акції протесту 10 серпня 2020 року. Вдома на нього чекають дружина та п'ятеро дітей.
Що зробив Кудін?
Чемпіон світу з тайського боксу Олексій Кудін засуджено у Білорусі на 2,5 роки колонії загального режиму. Його звинувачують у тому, що на акції проти підсумків президентських виборів 10 серпня 2020 року він вдарив двох працівників міліції.
Чим корисний чай Кудін?
Стимулює роботу серцево-судинної системи та зміцнює стінки судин Має сечогінну дію Нормалізує тиск і рівень цукру в крові Виводить шлаки та токсини, очищає печінку, спалює жири, сприяє зниженню ваги
Як правильно пити чай Кудін для схуднення?
Кудін – відмінний профілактичний засіб, проте пити часто його не варто, достатньо заварювати 2-3 рази на тиждень, але заварювати правильно, щоб не отримати напій полинової гіркоти. Температура води – 80 градусів, найкраще заварювати чай ку дин протокою, 1-2 голочки на гайвань чи чайничок.
Скільки заварювати Кудін?
3 хвилини Напій допускає різні варіанти приготування, не втрачаючи своїх корисних властивостей, але оптимальним вважається заварювання за принципом зеленого чаю: промите окропом листя (1 ч. л./1 гвоздик на 200-250 мл) слід залити водою близько 80-85 градусів і наполягати не більше 3 хвилин.
Як правильно пити чай Кудін?
Напій допускає різні варіанти приготування, не втрачаючи своїх корисних властивостей, але оптимальним вважається заварювання за принципом зеленого чаю: промите окропом листя (1 ч. л./1 гвоздик на 200-250 мл) слід залити водою близько 80-85 градусів і наполягати не більше 3 хвилин.