Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
Рак передміхурової залози – це не лише найпоширеніший тип раку серед чоловіків, а й одна…
Узнайте о достижениях агентства Pixel, возможностях команды и спектре интернет-услуг от агентства Pixel. Получите полное…
Зима — это не только морозные узоры на окнах, аромат мандаринов и мерцающий свет гирлянд.…
Коли перші промені весняного сонця торкаються землі, одними з перших назустріch їм розкриваються яскраві голівки…
Хрускіт у суглобах знайомий більшості людей. Декого він зовсім не турбує, інші ж відчувають тривогу,…
Думаєш, як підібрати фарбу в балончику, щоб підкрасити потертість на машині, а не отримати пляму…