Categories: Відповіді

Для чого в борошно додають глютен?

– збільшує вологопоглинальні здібності борошна; – збільшується об’єм хліба на виході; – дає змогу використовувати більшу кількість житнього борошна або борошна зі злакових з великим вмістом клітковини; – зміцнює бокові стінки формового хліба типу "для сандвічів" (pain de mie).

admin

Recent Posts

Hayloft 2.0 — уютный семейный ресторан с террасой и банкетными залами

Ресторан Hayloft 2.0 — это не просто уютный семейный ресторан с террасой, а целая локация…

22 години ago

Fiji Lounge Bar — ідеальне місце для банкету чи корпоративу в Києві

Якщо ви шукаєте популярний ресторан на Подолі, де можна з комфортом відпочити та влаштувати свято,…

2 дні ago

Чому онлайн-курси для дітей — більше, ніж шкільне навчання

У наш час формального навчання недостатньо, щоби дитина змогла реалізувати свій потенціал у майбутньому. Знання…

5 днів ago

Квест-кімната “Заборонена локація” – місце, де діти стають героями, а дорослі знову вірять в дива!

Захоплюючий світ магії й пригод, цікаві розваги в компанії друзів чи ровесників, незабутні враження, вибух…

5 днів ago

Як продати комерційну нерухомість: покрокова стратегія для власників і агентів

Продаж комерційної нерухомості - це не просто розмістити оголошення і чекати дзвінків. Ринок комерційної нерухомості відрізняється…

6 днів ago

Виза в США – простой путь с настоящими профессионалами компании VizaUS

Если вы решили поехать в Америку с определенной целью и вам необходимо оформить специальное разрешение…

6 днів ago