Для засолення вживають більші плоди, повномірні зеленці, для консервування – дрібніші, молодші. Мариновані огірки готують заливкою плодів слабокислим маринадом з подальшою пастеризацією. Процес бродіння виключено.
Для засолення вживають більші плоди, повномірні зеленці, для консервування – дрібніші, молодші. Мариновані огірки готують заливкою плодів слабокислим маринадом з подальшою пастеризацією. Процес бродіння виключено.
Уявіть, що всі ваші важливі файли — від сімейних фото та робочих документів до улюбленої…
В суете большого города так важно находить время для себя — моменты, когда можно замедлиться,…
Римські штори - елегантне рішення для сучасного інтер’єру Інтер’єр оселі чи офісу складається з безлічі…
Монтаж відеоспостереження сьогодні є однією з найбільш затребуваних послуг серед власників приватних будинків, квартир, офісів…
Рак анального каналу — це рідкісне, але водночас дуже небезпечне онкологічне захворювання, поширеність якого невпинно…
Добре організоване робоче місце – це запорука успішного навчання. Коли ручки, олівці, зошити та підручники…