Categories: Відповіді

Чи можна їсти м'ясо куріпок?

М'ясо куріпки має рожевий колір. Воно дуже м'яке, соковите та апетитне, трохи нагадує куряче. м'ясо, проте дещо ніжніше і солодше. Особливо цінується гурманами, коли м'ясо куріпки має трохи гіркий присмак.

Речовини, що знаходяться у м'ясі куріпки, сприяють нормалізації гемоглобіну у крові Наявність вітаміну В12 робить його корисним для центральної нервової системи. Фосфор і залізо – найкорисніші елементи, які перебувають у м'ясі куріпки. Куріпка у давній міфології – символ диявола.

750 руб. за 1 шт. (Опт від 18 Шт.) Харчова цінність продукту в 100 гр: Білки – 18 гр, Жири – 20 гр, Вуглеводи – 0,5 гр.

admin

Recent Posts

Нестандартная файлово-логическая структура в некоторых моделях внешних дисков

В мире цифровых технологий внешние накопители стали незаменимыми инструментами для хранения, переноса и резервного копирования…

1 день ago

Дверні дотягувачі: комфорт, безпека та естетика у кожному русі

У сучасному будівництві дрібниць не буває. Навіть така на перший погляд проста деталь, як дверний…

1 день ago

Стильні подарунки для чоловіків: коли важлива кожна деталь

Обрати подарунок для чоловіка — завдання не з легких. Щоб справити враження, варто звернути увагу…

2 дні ago

Переваги використання котла тривалого горіння при опаленні приватного будинку

Комфортне проживання в приватному будинку вимагає наявності в ньому системи опалення. Саме вона допомагає піднімати…

3 дні ago

Як купити гарні шини бувші у вжитку

Купівля вживаних шин може бути чудовим рішенням для тих, хто хоче зекономити кошти, не втрачаючи…

3 дні ago

Асортимент спецодягу від Togtrade.com: поєднання безпеки, якості та стилю

У сучасному виробничому середовищі спецодяг давно перестав бути просто уніформою. Це — інструмент, що захищає,…

3 дні ago