Categories: Відповіді

Чому пюре стало як клей?

Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.

admin

Recent Posts

Ремонт інверторів у Києві

Ремонт інверторів у KiyService: ваш надійний шлях до відновлення На сайті Kiyservice ви можете замовити…

11 години ago

Влияние социальной инфраструктуры на качество жизни пожилых

Современное общество всё чаще сталкивается с необходимостью создания комплексной системы поддержки для людей старшего возраста.…

1 день ago

Ножи на фрезу мотоблока

Мотоблок — незаменимый помощник при обработке земли. Он работает с высокой нагрузкой, особенно когда речь…

2 дні ago

Хмарне сховище: ваш гід у світі цифрових даних

Уявіть, що всі ваші важливі файли — від сімейних фото та робочих документів до улюбленої…

6 днів ago

Салон Doremi в Киеве: ваш гид по миру красоты и гармонии

В суете большого города так важно находить время для себя — моменты, когда можно замедлиться,…

1 тиждень ago

Римські штори – елегантне рішення для сучасного інтер’єру

Римські штори - елегантне рішення для сучасного інтер’єру Інтер’єр оселі чи офісу складається з безлічі…

2 тижні ago