Categories: Відповіді

Чому пюре стало як клей?

Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.

admin

Recent Posts

Уничтожение тараканов и блох: профессиональный подход к борьбе с вредителями

Непрошеные гости в доме или офисе могут не только испортить впечатление, но и нанести серьезный…

14 години ago

GGbet UA — надійна платформа для любителів спорту та кіберспорту

У світі онлайн-розваг платформи для ставок стають не лише способом випробувати удачу, а й інструментом…

2 дні ago

Деревій чай: природна турбота про здоров’я в кожній чашці

З кожним роком усе більше людей повертаються до натуральних засобів для підтримки здоров’я. Фітотерапія, яка…

4 дні ago

Як вибрати якісні канцтовари: поради експерта

Канцтовари необхідні для письма та малювання, організації презентацій, проведення семінарів та конференцій, в офісі та…

1 тиждень ago

Аниме-игрушки, которые хочется забрать домой: от классики до эксклюзивных новинок

Различные фигурки, статуэтки, плюшевые куклы, игральные карты, настольные игры, брелоки, украшения, аксессуары, созданные по мотивам…

1 тиждень ago

Профессиональный ремонт MacBook в Днепре: быстро, качественно, с гарантией

Современные ноутбуки Apple отличаются высокой производительностью, надежностью и изысканным дизайном. Однако даже такая техника может…

2 тижні ago