Categories: Відповіді

Чому пюре стало як клей?

Під час варіння клітини картоплі руйнуються і їх виділяється крохмаль. Від того, скільки крохмалю виділилося, залежатиме консистенція вашого пюре. Якщо ви хочете, щоб воно вийшло м'яким і кремовим, має виділитися достатня кількість крохмалю, але не дуже багато, інакше картопля стане клейкою.

admin

Recent Posts

Рідкі комплексні добрива: Сучасний підхід до живлення рослин

Кожен, хто займається вирощуванням рослин — чи то на великому полі, чи на власному городі…

6 години ago

Автомат 10А для освітлення: чому саме 10 ампер і як не наробити помилок при виборі

Міняєте проводку або просто вирішили оновити старий щиток? Одне з перших питань: які автомати ставити…

4 дні ago

Купити штучну ялинку: як обрати ідеальну зелену красуню для дому чи офісу

Свято без ялинки уявити складно. Вона створює відчуття затишку, тепла і чарівності, незалежно від того,…

4 дні ago

Міжнародні перевезення померлих: як проходить процес і хто супроводжує родину

Смерть близької людини за межами рідної країни — це не лише глибокий біль, а й…

4 дні ago

Перспективы развития рынка электромобилей: рост, инвестиции и инфраструктура

Перспективы развития рынка электромобилей  Современный автомобильный рынок стремительно меняется, и одним из ключевых трендов последних…

2 тижні ago

Створення сайтів: з чого почати і як зробити власний ресурс ефективним

У сучасному цифровому світі створення сайтів стало не лише технічною потребою, а й інструментом розвитку…

2 тижні ago